Kan du anbefale MH Byg v/ Mogens Helleskov

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

6 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Tagterrasse på ca. 18 kvm udført til 5 stjerner.
  Meget flot håndværk der er udført, ned til mindste detalje.
  Lavet fuldstændig som ønsket og aftalt og til den aftalte tid.
  MEGET TILFREDS MED RESULTATET

  Rating: 5
 • Terrasse i hårdtræ
  Mogens har opsat en terrasse i IPE hårdttræ på ca. 65 m2 i tilknytning til vores hus. Terrassen er monteret meget professionelt, alt ligger upåklageligt lige, afstanden mellem brædderne ensartet og med flot finish på hjørner, ved afslutninger m.v. Vi er meget tilfredse med resultatet. Undervejs talte vi om forskellige muligheder og Mogens har overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Mogens har været stabil og er ankommet alle de gange han har lovet at ville ankomme. Vi har været trygge ved forløbet og kan varmt anbefale Mogens til andre og vil gøre brug af ham igen hvis vi skal have lavet en ny tømreropgave.

  Rating: 5
 • Vedr. tilstandsrapport
  Vi skal sælge vores hus og havde bedt om førsynsrapport. Der var en del K3 og K2 og havde fået en anbefaling om at bruge MH Byg for at få disse fejl udbedret.
  Bl.a. undertag – en manglende gangbro på loftet – en utæt tagrende – gulvbrædder i skur + div. småting.

  Vi fik en ca. pris og sagde OK – Vi fik en start dato på udbedringerne – og alt blev lavet til vores fulde tilfredshed – der blev ryddet op – budgettet blev overholdt – aftalerne blev overholdt og tømrermesteren lyttede gerne til os. Vi vil meget gerne anbefale MH byg v/Mogens Helleskov.

  Rating: 5
 • Ny altan
  Min altan har fået en smuk træbelægning af planker af sibirsk lærk. Arbejdet udført af tømrer som ydede mig fremragende service. Jeg anbefaler på det varmeste.

  Rating: 5
 • Nye flotte vinduer
  Vi fik i november 2017 udskiftet alle vinduer og døre i huset af MH Byg. Vi er så tilfredse med resultatet og måden man som kunde bliver informeret gennem forløbet.

  Jeg vil til alle tider anbefale MH Byg til andre.

  Rating: 5
 • Tilbygning sommerhus
  Vi har fået lavet en tilbygning til vores sommerhuse som Mogens Helleskov udførte.
  Dette gjorde han med stor detalje grad og omhu. Alt er lavet pænt og sirligt og der er ikke noget at komme efter. Mogens Helleskov kan derfor klart anbefales.

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *